Red Eagle - Black Hawk - Silver Crow

April 17, 2021
Red Eagle - Black Hawk - Silver Crow
Published on  Updated on  

Red Eagle™ - join the PRO squad

De Red Eagle is een echte game changer die ware gamers het concurrentievoordeel geeft dat ze nodig hebben om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen. Met een zinderende responstijd zorgt hij voor een vloeiende en nauwkeurige overgang tussen afbeeldingen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft: RTS, FPS, MOBA en MMO - kies Red Eagle en plaats jezelf bovenaan de voedselketen van de gaming-gemeenschap.

Black Hawk™ - Get in the game

De Black Hawk kan Full HD-beelden weergeven met 75Hz en is de perfecte partner tijdens je gaming-avonturen. Gewapend met de Black Tuner-functie en Adaptive Sync-technologie met een verbluffende responstijd, garandeert de Black Hawk dat je zelfs in de schaduwrijke schermgebieden elk klein detail zult zien en in een oogwenk op de veranderende situatie kunt reageren.

Silver Crow™ - Enter a new dimension

De Silver Crow brengt je naar een geheel nieuw level van gaming-ervaringen. Omdat het 2560x1440-scherm 77% meer schermruimte biedt dan een standaard Full HD-scherm van 1920x1080, zorgt de Silver Crow ervoor dat de fijnste details worden weergegeven met perfecte beeldhelderheid. Niets zal aan je aandacht ontsnappen.

Published on  Updated on